Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset ja tiedotteet

Uutiset ja tiedotteet

Teemu Hassinen Sivistystyönantajien toimitusjohtajaksi


18.05.2015

KM Teemu Hassinen, 41, on nimitetty Sivistystyönantajat ry:n toimitusjohtajaksi 1.9.2015 alkaen.  Teemu Hassinen siirtyy tehtäväänsä Suomen aluehallintovirastojen hallinto- ja kehittämispalveluiden johtajan tehtävästä.

 

– Suomalaiseen osaamisperustaan kohdistuu haasteita. Opetus- ja korkeakoulualan toiminnalla rakennetaan Suomen tulevaisuutta ja tuetaan kansantalouden vakauttamista. Koulutus ja sivistys ovat suomalaista pääomaa, josta on mahdollista saada myös vientituote, toteaa Hassinen.

 

– On hienoa tulla mukaan opetus- ja korkeakoulualan kehittämiseen. Sivistystyönantajien rooli suomalaisessa työmarkkinakentässä on merkittävä. Rakentavalla ja vastuullisella yhteistyöllä ammattiliittojen kanssa on mahdollista haasteellisinakin aikoina suunnata opetus- ja korkeakouluala entistä vaikuttavammaksi yhteiskunnalliseksi toimijaksi, sanoo Hassinen.

 

– Sivistystyönantajien roolia on tulevaisuudessa syytä tehdä näkyvämmäksi. Halusimme tehtävään määrätietoisen, hyvät vuorovaikutustaidot omaavan henkilön, jolta tämä onnistuu. Päädyimme yksimielisesti valitsemaan KM Teemu Hassisen toimitusjohtajan tehtävään, sanoo Sivistystyönantajat ry:n hallituksen puheenjohtaja, rehtori Kaija Holli.

 

Lisätietoja: rehtori Kaija Holli, Sivistystyönantajat ry:n hallituksen puheenjohtaja, puh. nro 050 395 1199

 

Sivistystyönantajat ry

Sivistystyönantajat ry on Suomen opetus- ja korkeakoulualaa edustava työnantajajärjestö. Jäseninä meillä on yli 300 itsenäistä koulutuksen järjestäjää kaikilta koulutusasteilta perusopetuksesta korkeakouluihin. Olemme Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kahdeksanneksi suurin jäsen.


Takaisin uutisiin ja tiedotteisiin